Waarom een Mobiele Studio?

Iedereen kan foto’s maken, maar voor een foto met uitstraling voor speciale gelegenheden: daarvoor huren de meeste mensen een professionele fotograaf.  Met zijn mobiele studio. 

Wat is de mobiele studio?
Een mobiele studio is een professionele studio met lampen, achtergronddoeken en alles wat nodig is om een schitterende studiofoto te maken – maar dan mobiel. De studio kan in tien minuten worden opgebouwd en afgebroken.
 
Mooie foto’s zijn niet langer afhankelijk van mooi weer of goed invallend licht: op iedere locatie, ongeacht lichtval, kan Hubert met behulp van de mobiele studio krachtige foto’s maken met inzet van geavanceerde materialen.


Kenmerken van de mobiele studio
    professionele studio op locatie
    onafhankelijk van licht-inval 
    snel inzetbaar: tien minuten op-/afbouw

 

Hoe werkt de Mobiele Studio? 

 

Het werkt eigenlijk heel simpel: ik hang mijn studio over mijn schouder, stap in mijn auto en bouw in tien minuten de studio op waar de klant mij wil hebben. Of het nu een evenementenhal is, een congrescentrum of huwelijksreceptie: de klant heeft snel een professionele foto-studio tot zijn beschikking met een ervaren fotograaf. Denk aan een groot scherm om de reflectie te vangen. Speciaal licht om mensen goed uit te laten komen. De klant kan me inhuren zolang hij of zij wil en in enkele minuten heb ik de studio weer afgebroken.